Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

inbraakpreventie sloten update 

U staat er ongetwijfeld niet al te vaak bij stil, maar ook hang- en sluitwerk veroudert. Dit betekent dat het na jaren trouwe dienst aan vervanging toe is. Anders maakt u het inbrekers wel heel eenvoudig om met moderne middelen oude sloten open te breken! Wilt u uw sloten vervangen? Bel 0653345458 of mail info@vanderaalst.eu

Van der Aalst slotenexpert is gespecialiseerd montage en advies van veiligheid hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijfspand.
Ook voor kleine aanpassingen zoals het vervangen van een cilinder of het plaatsen van een enkel bijzet slot.

Maar natuurlijk ook voor een volledig aanpassing van het hang en sluitwerk van uw huis. Het aanbrengen van de meest geavanceerde sloten in uw bestaande raam of deur is geen probleem.
Ooit gehoord van een driepuntsluiting? Met een handeling uw deur op slot op 3 punten! Bel nu en profiteer nog van de 20% korting actie!

Maak een afspraak

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren