Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

POLITIEKEURMERK-EXPERT

Als uw woning voldoet aan de eisen van de keurmerk voelt zich zeker veilig in uw eigen woning. De kans op een inbraak neemt af met 90%! Aangezien dit een bewezen methode is, hebben de verzekeringmaatschappijen hier vertouwen in en wanneer u aan dit keurmerk voldoet, kunt u rekenen op een financieel voordeel in ten aan zien van uw inboedelverzekering. Voor persoonlijke toelichting of een vrijblijvende afspraak, kunt u telefonisch contact opnemen via 06-53345458, mailen naar info@vanderaalst.eu of een bericht achterlaten op het contactformulier.

Hoe gaat HET in zijn werk?

De Politie keurmerk preventie advieur (Patrick van der Aalst) komt bij u langs voor een geheel vrijblijvende offerte. Nadat u akkoord gegeven hebt, worden de aanpassingen op maat uitgevoerd aan uw woning.
Nadat de aanpassingen voltooid zijn, krijgt u een certificaat “Politie keurmerk veilige woning”.
Met dit certificaat kunt u bij uw verzekeringmaatschapij aanspraak maken een korting.
Deze korting is afhankelijk van het verzekerd bedrag waar u voor verzekerd bent en de verzekeringmaarschappij. Hoewel deze korting vaak maar een paar euro is, is deze wel 10 jaar geldig!

De grootste winst is wel dat de inbraakkans met 90% afneemt !

MAAK EEN AFSPRAAK

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren