Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

van der aalst - slotenexpert & timmerwerken in Eersel

Van der Aalst slotenexpert is uw expert in sloten en timmerwerken. Van der Aalst slotenexpert is gespecialiseerd in sloten en verzorgt zelf de montage en afhandeling. Dat geeft een veilig gevoel. Zeker als uw woning voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met veilige sloten neemt de kans op inbraak met 90% af. Geen wonder dat verzekeringsmaatschappijen vertrouwen hebben in deze methode en u financieel tegemoetkomen door een korting te geven op de inboedelverzekering. Hoe dat in zijn werk gaat? Klik op Politie Keurmerk.

WERKGEBIED EINDHOVEN & OMGEVING

Ons werkgebied omvat Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Bladel, Reusel, Eersel Bergeijk, Waalre, Best, leende, Heeze, en Geldrop.

Maak een afspraak

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren