heeft u een deskundige slotenmaker nodig?

Van der Aalst Slotenexpert & Timmerwerken heeft al meer dan 25 jaar ervaring in sloten en timmerwerken. Dat betekent dat het zetten van nieuwe sloten gecombineerd kan worden met timmerwerk gericht op ramen, deuren en schadeherstel. Op die manier kan de klus geklaard worden door één ervaren man en dat maakt de communicatie wel zo gemakkelijk.

Bel direct 06-53345458 bij:

Neem contact op en zorg dat de kans op inbraak met 90% afneemt!  Van der Aalst Slotenexpert & Timmerwerken werkt in uw regio en is vertrouwd. Professioneel en vakkundig zetten wij sloten in met een SKG-keurmerk volgens het Politie keurmerk. Bel of maak direct een afspraak.

Maak een afspraak

van der aalst slotenexpert & timmerwerken geeft u een veilig gevoel

"Patrick heeft wat hang/sluitwerk vervangen en 2 deuren. Hij geeft goed advies over sloten, en hoe ermee om te gaan. Ook heeft hij 2 nieuwe deuren geplaats, passend en netjes sluitend. Hij werkt heel netjes, en door het vak-gereedschap wat hij gebruikt zeker heel professioneel. Hij is beleefd, sociaal en veegt na alle werkzaamheden zijn gemaakte afval op. Zeker een aanrader als het op sloten en timmerwerk aankomt"