Inbraakbeveiliging

Voelt u zich veilig in uw eigen woning? Voor uw eigen gemoedsrust en die van uw gezin is het belangrijk om zeker te zijn dat u alles heeft gedaan om uw woning zo veilig mogelijk te maken. Bij Van der Aalst helpen wij u graag bij het voorkomen van een inbraak met onze inbraakbeveiliging. Niet alleen handelen wij graag het monteren van nieuw hang-en-sluitwerk voor u af, ook kunnen wij ervoor zorgen dat u woning voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk. Daarmee neemt de kans op inbraak met 90% af. 

Wat is inbraakbeveiliging?

Met inbraakbeveiliging, ook wel inbraakpreventie genoemd, treft u maatregelen om uw woning zo goed mogelijk te beschermen tegen inbraak. De sloten op uw deuren en ramen kunnen na verloop van tijd verouderen en zodoende ook minder goed beschermen tegen inbrekers, terwijl inbraakbeveiliging op de deur juist heel belangrijk is. Wij kunnen voor u een enkel slot vervangen of voor uw gehele woning een offerte opmaken.  Door een afspraak te maken met Van der Aalst kunt u de beveiliging van uw woning vele malen verbeteren. 

Politiekeurmerk-expert Van der Aalst

Een keurmerk op uw inbraakbeveiliging geeft een veilig gevoel, en een politiekeurmerk is voor uw verzekeringsmaatschappij helemaal veel waard. Dit keurmerk  is niet voor heel veel mensen bekend, maar zeker wel de moeite waard om in te investeren. Met een certificaat “Politiekeurmerk Veilige Woning” kunt u namelijk aanspraak maken op een korting voor uw inboedelverzekering. De politiekeurmerk-expert Van der Aalst komt graag bij u langs om vrijblijvende offerte op te maken, neem contact met ons op om een afspraak te maken.  

VEB Gecertificeerde inbraakbeveiliging

Veel ondernemers zijn vaak onvoldoende beveiligd tegen inbraak, waardoor er tegenwoordig door veel verzekeraars een VEB-certificaat wordt geëist. Daarvoor kunt u natuurlijk bij Van der Aalst terecht. Wij doen graag uw mechanische beveiliging, ook wel Bouwkundige Beveiliging, zodat u vervolgens een VEB-certificaat kan ontvangen. Dan weten u en uw verzekeraar zeker dat er voldoende maatregelen zijn genomen om inbraken te voorkomen. Neem nu contact met ons op en plan een afspraak in  om de kans op inbraak significant te verlagen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Slotenexpert Van der Aalst heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Wij helpen u daarom niet alleen graag met uw inbraakbeveiliging, maar ook in geval van buitensluiting, een afgebroken sleutel, een kapot slot op bijvoorbeeld de voordeur kunt u altijd op onze expertise rekenen. Bovendien helpen wij u ook graag met het behalen van het politiekeurmerk voor uw woning. Neem contact met ons op om kans op inbraak van uw woning met 90% te verminderen.

Inbraakpreventie tips

Hou waardevolle spullen uit het zicht

Als u van huis gaat, is het een goed idee om eventuele waardevolle spullen uit het zicht te houden. Inbrekers zijn vaak impulsief, als zij geen spullen van waarde in uw woning zien is de kans kleiner dat zij proberen in te breken. 

Zorg ervoor dat uw sloten up-to-date zijn

Het is een feit dat inbrekers makkelijk naar binnen komen bij huizen waarvan de sloten al wat ouder zijn. Dit komt doordat zij met moderne methodes deze sloten gemakkelijker kunnen ontmantelen. Door uw sloten niet te laten verouderen en te vervangen met kwalitatieve sloten zoals wij bij Van der Aalst hebben, kunt u de kans op inbraak al met 90% verminderen. 

Verberg geen sleutel om het huis

Dit klinkt heel logisch, desondanks zijn er toch nog heel wat mensen die een sleutel tot de woning rondom het huis bewaren. Dit is natuurlijk handig in noodgevallen, maar ook inbrekers kunnen deze sleutel vinden. Verstandiger is om dit niet te doen.

Een veiliger gevoel thuis

Wij helpen u heel graag bij het veiliger maken van uw woning. Onze politiekeurmerk-expert kan u niet alleen helpen bij het verminderen van de kans op inbraak bij uw woning, maar ook om u een veiliger gevoel in huis te hebben. Wilt u ook met een gerust hart slapen? Neem dan nu contact op met Van der Aalst, uw expert als het gaat om inbraakpreventie.

Maak een afspraak