Slot vervangen bij Van der Aalst

Heeft u een probleem met uw sloten of vindt u het gewoon tijd voor nieuwe sloten? Dan bent u bij Van der Aalst aan het juiste adres! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het vervangen van sloten, timmerwerk voor ramen en deuren en schadeherstel. Uw slot vervangen doen wij met de grootste zorg en grote expertise. Ook zijn wij in het bezit van een keurmerk van de politie, waardoor u verzekerd bent van professionaliteit en de beste kwaliteit. Onze expert komt graag bij u langs om een offerte op te maken of u kunt een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

 

Waarom een slot vervangen 


Er zijn uiteenlopende redenen om uw slot of sloten te willen laten vervangen. De sleutel kan zijn afgebroken, u bent uw sleutels kwijtgeraakt of u voelt zich simpelweg minder veilig met de oude sloten. Uw slot vervangen is dan een logische beslissing. Na verloop van tijd gaan sloten minder goed werken en dit heeft ook gevolgen voor de beveiliging tegen een eventuele inbraak. Neem daarom geen risico en laat uw slot vervangen door onze experts van Van der Aalst.


Slot vervangen met politiekeurmerk 


Door onze jarenlange ervaring en de hoge kwaliteit werk en materiaal dat wij leveren zijn we in het bezit van een politiekeurmerk. Naast het feit dat het aangeeft dat ons werk van goede kwaliteit is, heeft het nog een voordeel voor u. Met een certificaat ‘Politiekeurmerk Veilige Woning’ kunt u namelijk aanspraak maken op een korting voor uw inboedelverzekering.


Meer dan 25 jaar ervaring 


Slotenexpert Van der Aalst heeft al meer dan 25 jaar ervaring en staat goed bekend in de omgeving met zeer goede reviews. Dit gecombineerd met veel kennis, een politiekeurmerk en een hoge kwaliteit van het materiaal maakt ons een uitstekende keus voor het vervangen van uw sloten. Daarnaast helpen we u ook graag bij uw inbraakbeveiliging, schadeherstel, buitensluiting of andere situaties rondom ramen, deuren of sloten.


Onze diensten 


Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van sloten en verzorgen ook de montage en afhandeling. Daarnaast zijn wij specialist in timmerwerk gericht op ramen, deuren, inbraakbeveiliging en schadeherstel. Met onze kennis en ervaring kunt u op vele gebieden bij ons terecht voor deskundig werk en advies. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.

 

Afspraak maken?

 

INBRAAKBEVEILIGING